Ember

holnapután – Másik bolygó

lhallgasd online!holnapután – földközpontú magazin
május 15. (csütörtök) 20-21h
LXIV. adás
téma: Másik bolgyó
vendég: Moldoványi Ferenc, rendező

program:

  • témázás – a Másik bolygó (Another Planet) című film készítéséről, céljáról. gyereksorsokról, szegénységről, korrupcióról. gyermekkatonaság, gyermekprostitúció, gyermekrabszolgaság. Ecuador, Kambodzsa, Mexikó, Kongó. egy magyar dokumentumfilm az eszmélés érdekében.

ha lemaradtál, innen meghallgathatod:
[podcast]http://www.fenntarthatofejloves.net/other/2008-05-15.mp3[/podcast]

A szerzőről

szomkat

Szólj hozzá

  • Néhány hír a filmről:
    Az Another Planet – Másik bolygó dokumentum – játékfilm meghívást kapott a november 6 és 16 között megrendezésre kerülő 57. Mannheim-Heidelbergi Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjába, amely közel húsz, többségében fikciós alkotást mutat be.
    A film a 39. Magyar Filmszemlén operatőri díjat nyert, az alkotást a Diákzsűri pedig a legjobb dokumentumfilmnek járó Zöld Holló díjjal jutalmazta.
    A nemzetközi közönségnek a Montreali World Film Fesztiválon, Észak Amerika egyetlen „A”kategóriás filmes seregszemléjén mutatkozott be nagy sikerrel.
    Az alkotás ázsiai premierjére Dél Koreában, a Pusan-i Nemzetközi Filmfesztiválon kerül sor október első hetében, majd az október 17 és 30 között zajló Sao Paulo-i Filmfesztiválon mutatják be a dél-amerikai publikumnak.
    A film az ősz során Valladolidban, az egyik legfontosabb spanyol film fesztiválon versenyez még, de meghívást kapott Amszterdamba, Koppenhágába, a finnországi Ouluba, és az Egyesült Államokba, a Denveri Starz Nemzetközi Filmfesztiválra is.
    SOK SIKERT A FILMNEK!!!

Leave a Comment