Nézd meg! DiCaprio: Before the Flood


before-the-flood-1020x610
Leonardo DiCaprio már évek óta a klímaváltozást vette szárnyai alá, mint felelős celeb, aki kiaknázva ismertségét, mások szemét is megpróbálja felnyitni a problémákra. Most egy újabb lépéssel előrébb haladva egy dokumentumfilmhez járult hozzá ugyenebben a témában. Before the Flood (nem hivatalos magyar fordítása: Az áradás előtt) a héten ingyen elérhető a YouTube-on. Ha érdekel, akkor november 6-ig tudod megnézni ingyenesen kis felbontásban, majd később esetleg elcsípheted mozikban (Magyarországon kétlem) és a National Geographic csatornáján.

A film DiCaprio földkörüli utazását követi, amint a globális felmelegedésre gyakorolt emberi hatásokat fedi fel. Természetesen az utazás okozta szén-dioxid kibocsátást a színész karbonsemlegesítéssel kompenzálta.
Útja során különböző embereket interjúvol meg, mint Barack Obama, Ferenc Pápa, John Kerry és Elon Musk. A film DiCaprio és Fisher Stevens együttműködésében készült. Fisher nem más, mint a The Cove (Az Öböl) című, japán delfinmészárlást felfedő dokumentumfilm rendezője.

 


Szólj hozzá

Szánj rá egy kis idôt és oszd meg velünk gondolataidat. Alap HTML kódokat használhatsz.

Hozzászólások

már magyar szinkronnal is megnézheted itt: https://youtu.be/B4X8P_x2AbQ