The Cove (Az Öböl)


Van egy film, amit péntek óta adnak az amerikai mozikban. Ennek a címe ‘The Cove‘ (avagy Az Öböl), melyben egy csapat aktivista és filmes beszivárog egy erősen védett öbölbe, ahol tanúi lesznek és dokumentálják azon eseményeket, amiket szándékosan elrejtenek a nagyközönség elől: évente több, mint 20.000 delfint mészárolnak le a húsukért, melyekben az ólomtartalom eléri a mérgező szintet, és ételként dobják piacra Japánban, gyakran, mint bálnahúst.

A trailer:

És egyelőre nem tudok mit hozzáfűzni ehhez.


Szólj hozzá

Szánj rá egy kis idôt és oszd meg velünk gondolataidat. Alap HTML kódokat használhatsz.

Hozzászólások

Nagyon megdöbbentő és sokkoló, hogy az emberek ilyen szörnyű dolgokat művelnek az állatokkal. Kérdem én: hány emberéletet mentettek meg a delfinek az elmúlt évszázadok alatt? Ez lenne a hála, hogy egytől-egyig lemészárolják a delfineket?
Tavaly láttam olyan fotókat, hogy a Feröer-szigeteki gyerekek is részt vettek a delfinek kaszabolásában. És ezt mosolyogva, bűntudat nélkül teszik meg. Úgy, de úgy felpofoznám őket!!!

Én is fel vagyok háborodva az emberek embertelenségén!
Feröer és Taiji a delfinek vérét ontja.Már ez is borzalmas, de akinek ez nem lenne elég nézze meg a legradikálisabb állatjogi filmet.
http://video.google.com/videoplay?docid=-3481883898572254535#

[…] Musk. A film DiCaprio és Fisher Stevens együttműködésében készült. Fisher nem más, mint a The Cove (Az Öböl) című, japán delfinmészárlást felfedő dokumentumfilm […]