Nem kategorizált

Újdonságok

podcast a fejlövésen Ismét nekiestünk a fejlövésnek Crash-sel közösen, és ismét eltöltöttünk pár órát. A játéknak az volt az oka, hogy többen jelezték, szeretnék meghallgatni a ‘holnapután‘ adásait. Először azt gondoltam, hogy biztos azok kellenének, amiket nem vettünk fel. Aztán pár napja beszélgettem valakivel, akiről kiderült, hogy nem nyitotta meg a teljes postot, ezért nem tudta, hogy a végén ott a feltöltött adás. Az újdonságok tehát a következők (amennyire én értem):

  • zenelejátszó – ezentúl ennek segítségével hallgathatod meg a felvettpodcast ikon adásokat online. Az ikon megjelenik a főoldalon is a postban, a megnyitott postban a cikk végén, és ha kategóriára keresel rá, ott is láthatóvá válik. Másik nagy előnye, hogy nem kell spéci lejátszó program hozzá. Harmadik előnye pedig, hogy fel tudsz iratkozni az RSS olvasóddal, vagy az iTunes-szal a podcast csatornára.
  • régi hangfelvételek megjelenése – kicsit rendbe tettem a feltöltéseket. Mostantól az adás száma mellett is láthatod, ha van felvétel, nem kell a teljes postot megnyitnod a főoldalról. A linket azonban, amikor csak a kategóriát nézed, a régi műsorok esetén nem látod – ez wordpress tulajdonság – tehát meg kell nézned az adás sorszáma mellett, hogy ki van-e írva „hallgasd meg felvételről”. Az új megoldás az újaknál segít az ikonnal.

Remélem, segítettünk az érdeklődőknek.
Én ezúton is nagyon köszönöm Crashnek a sok melót, az eddigi felvételeket, vágásokat, igazításokat, podcastolásokat! És a jövőbenieket is ;)

Crash közben leírta a blogján is, hogy mi is ez pontosan.

A szerzőről

szomkat

Leave a Comment