A szerzőről

szomkat

Szólj hozzá

 • Szeretnék egy másik filmet ajánlani, remélem, szabad.
  Magyar filmről van szó, a Másik bolygóról. Ezt a levelet kaptam a film rendezőjétől:
  Sajnos a film hamar kikerülhet a mozi forgalmazásból, (praktikusan itt tartunk) ha gyorsan nem indul el valami mozgás a film körül, amely nézőszámot jelent. A Másik bolygót kb. öt év munka eredményeként készítettük el, azzal a meggyőződéssel, hogy fontos ügy mellett köteleztük el magunkat.
  Minden erőfeszítésünk, néhány napra vonatkozó alacsony nézettség miatt, forgalmazási adatokra való hivatkozással, fölöslegessé válhat, és tovább tombolhat a kulturális környezetszennyezés a különböző kommerciális és komoly nézőszámot néző számot produkáló hollywoodi és egyéb tömegtermékekkel. Fontos lenne tehát, hogy minél több ember láthassa a filmünket, akik ezzel a Másik bolygót életben tarthatnák a mozikban.

  Segítségét előre is köszönöm!
  Üdvözlettel:
  Moldoványi Ferenc
  http://www.another-planet.eu

  Nagyon elkelne egy kis reklám, valamilyen gyors e-mail kampány, hogy ne vegyék le a filmet a mozik műsoráról.
  Köszönöm, ha tudsz segíteni!
  Gabi

 • Kedves Gabi,
  Örülök a hozzászólásodnak. Nem láttam a filmet, de remélem, hogy egyszer még elérem moziban vagy dvd-n. E-mail kampányt nem tudok generálni. Filmről beszélgetés a rádióműsorban viszont már nem lenne egyedi eset ;) Ha ez érdekes lehet, akkor e-mail-en folytassuk az egyeztetést (ld. ‘kapcsolat’ menüpont)

 • Hír: május 15-én a holnapután vendége Moldoványi Ferenc, a Másik bolygó rendezője lesz. :)

Leave a Comment