Ajánló

Hír előtti hír – vegyél részt!

Már megint kavarok, vagy nem férek a bőrömbe, vagy csak a napi 24 óra kevés egy normális embernek, hogy elvégezzen minden feladatot, amit szeretne. Ez az oka, hogy megint ilyen szakaszos a fejlövésen a híradá.

De ha már én ennyi energiát ölök ezekbe, akkor Te, kedves Olvasó, beszállhatnál egy kicsit! A Vegyél visszá!-n indítani fogunk egy hosszútávú csapatversenyt. A célcsoport 15-25 éves korosztály, de fiatalabbak és idősebbek is részt vehetnek.
A díj egy hatalmas klímabuli lesz, amit az egy éven át legtöbb pontot gyűjtött csapatnak és vendégeinek rendezünk. Ha szerinted ez nem frankó, akkor itt ezt is jelezheted – persze javaslattal. Időközben egy-egy feladat kapcsán lesznek majd kisebb nyeremények is, de hát ugye, nem is ezért csináljuk! ;)

Tehát ha aktívan és kreatívan részt akartok venni a klímavédelemben, vagy ismertek srácokat, akik ezt megtennék, akkor kezdjétek el szervezni a csapatot, hogy az utolsó pillanatban már csak regisztrálni kelljen.
Mielőtt bárhol megjelenne előre szólok, hogy az első pár feladat legjobbjai október 22-én kerülnek bemutatásra a Millenáris Parkban egy szakmai, de lendületes és fiatalos rendezvényen. Néhány lelkes partnerrel azt is szervezem, és tudom, tudom, még nem is hallottál róla, de fogsz! Ugye, hogy megéri ide látogatni embargós hírekért? ;) Hopp! és a belépő ingyenes lesz, miközben a program pedig cool!
Szóval már most vésd be a naptáradba, hogy október 22-én egész nap ott kell lenned, mert érdekel a felelősségvállalás, és Neked is kell a pozitív energia (erről fog szólni az esemény).

És mi legyen a verseny neve? Itt van néhány javaslat – Nektek mi tetszik? Nincs idő morfondírozni… gyorsan válasszatok, vagy javasoljatok mást (max. 1 nap):

  1. Vegyél vissza! – mindent bele!
  2. Vegyél vissza! – hiperaktív proaktív
  3. Vegyél vissza! – cool-túra
  4. Vegyél vissza! – játszd újra!

A szerzőről

szomkat

Leave a Comment