Ajánló

Elkészültünk, regisztráljatok!

Elkészült a Vegyél vissza! weboldalának fejlesztése. Az újdonság lényege, hogy az élet és az aktív részvétel megjelenhessen rajta. A szakértői kis csapat néhány limonádé mellett kifundálta a feladatokat, amivel egy hosszútávú versengés és játék indulhat útjára. Ezt követte a Webshark fejlesztése, a web2.0-es cuccok applikálása, és a teszt.
A csapatok már regisztrálhatnak. A Klímaakció (így hívják a versenyt) első négy feladatának kiírása szintén megtörtént. Ezeket folyamatosan követik majd újak, amiket pedig folyamatosan lehet teljesíteni, és a pontokat gyűjteni. Novák Péter készíti a feladatok felkonferálását, amit majd itt is megmutatok, ha elkészülnek, de addig csak így sablonosan az első 4 feladat:

  • Klímadal: egy dalt kell írni a klímaváltozásról. A november 14-ig beérkező legjobbakat Novák Péterrel együtt játszhatjátok el november 21-én a Millenáris Park Teátrumában.
  • Színes nyíl: egy kép, vagy film kell, amin van egy nyíl ami a klímaváltozás okozójára, avagy következményére mutat. A november 14-ig beérkező legjobbakat kiállítjuk a november 21-i rendezvényen a Millenáris Park Teátrumában.
  • „Kell egy kis áramszünet” performansz: ezt a feladatot tulajdonképpen a Merlin Energiaprogrammal közösen menedzseljük, azaz a november 14-ig beérkező legjobbakat a Merlin társulata választja ki, és a november 21-i rendezvényen szintén bemutatásra kerülnek.
  • Klímakett: legyen egy makett, ami valamit ábrázol, aminek köze van a klímaváltozáshoz. A november 14-ig beérkező legjobbak november 21-én kiállítódnak.

Ezek hát az első feladatok, és az első határidők.
A november 21-ről külön is fogok írni, de már jegyezd is elő a naptáradban az egész napi elfoglaltságot :) Addig is nevezzetek, legyetek kreatívak, és versenyezzetek!

A szerzőről

szomkat

Leave a Comment