Ajánló

Első fecskék… és Te?

Október 6 óta megérkeztek az első fecskék is a Vegyél Vissza! weboldalára. Sőt, vannak, akik nem csak regisztráltak, de már pályamunkát is feltöltöttek. Az egyiket itt látod.

Te mire vársz még? Hogy jöjjön az ihlet? Vagy hogy valaki behúzzon? Vagy hogy legyen időd? Ugyan már! Hagyjuk a kifogásokat, és kezdjünk el egy kicsit bevonódni! Most itt az alkalom, hogy legyen egy közösség, akik ugyanazért az ügyért játszanak, tesznek, szólalnak fel a maguk nyelvén. Képben, dalban, szövegben, filmben, cselekedetben, bármiben. A klímavédelemért. És még csak az sem kell, hogy rögtön elvégezz minden feladatot. Nem is kell mindet. Csak azt, amelyik passzol hozzád.

Közben beszélhetsz a többiekkel, megnézheted, hogy ők mit, hogy oldottak meg. Esetenként találkozhatsz velük. Először például november 21-én a Millenáris Teátrumban. De minthogy ez egy közösség, akár előtte és utána is.

Egy évig lehet gyűjteni a pontokat, és a végén a nyertes mondja meg, hogy kikkel, milyen bulit akar. Közben meg természetesen kisebb nyeremények potyognak, mint november 21-én.

Na, jó. Nem papolok tovább. Lenne itt egy közösség azokból, akiknek fontos a klímavédelem. Egy közösség, ami játékos online formában forrna össze. Azokból, akiket ez érdekel. Akik változtatni akarnak…

Tehát, hagyjuk a hezitálást. Ha kérdésed van, tedd fel hozzászólásban, vagy e-mailen. Csak kezdd el! Miért maradnál ki, ha már ezt a blogot olvasod? Regisztrálás: VV! oldal

A szerzőről

szomkat

Leave a Comment