Ajánló

Felelősségvállalás – Pozitív Energia

Egy újabb ajánló, ami elég sok időmet lekötötte mostanság, és nagyon remélem, hogy majd azt írhatom végül: „megérte!”. Elvégre amiről szól, amit nyújtani hivatott, az pozitív energia, ami a felelősségvállaláson keresztül generálódik. November 21-én Fenntarthatósági Napot szervezünk a Millenáris Teátrum épületében és környékén.

Végig lesz lendület, aktivitás, sok energia, ami pozitív. Lazaság, de szakmaisággal, a legjobbakkal. Egy formabontó konferencia, ahol nem lesznek fejenként 20 perces előadások, de lesznek 5 percek, és lesz beszélgetés, mert a hallgató a fontos. Ahol dobosok fogják felrázni a résztvevőket, és VJ nyomja a témába vágó képeket és zenét a szünetekben. Ahol a PET palackból egy szobor épül egész nap. Ahol a webes közvetítést interjúkkal színesíti helyi hiper-pozitív webriporterünk. Ahol sok mindent meg lehet tapasztalni a kiállítók között, pl. hidrogén autót, szélkereket, honda civic hybridet (tesztvezethető), ahol ott lesz a re-textil, akik hulladékból készítenek ruhát, és még sok-sok minden.
A nap házigazdája Novák Péter.

Regisztrálni pedig mostantól lehet, mert Crash most fejezte be a weboldal szerkesztését, amivel az elmúlt 3 napot töltöttük. Ezúton is sok nagy köszönet neki érte! :)

A témák:

  • felelősségvállalás – pozitív energia
  • energia, ami megújul
  • beépített energia
  • mobilitás – energia

A beszélgetőtársak között van olimpikon, professzor, megújulós tapasztalt szakember, producer, aki passzív házat épített, főszerkesztő, építész, zöld aktivista, hidrogénes szakértő, Critical Mass-es, és még sokféle ember, akikben egy dolog azonos: mind pozitívak!

A részletekért látogass el az oldalra, nézd meg a programot, regisztrálj, és kövesd a blogot!

A szerzőről

szomkat

Szólj hozzá

Leave a Comment