Nem kategorizált

Egy levél…

A minap kaptam egy levelet, amit alább olvashattok. Alvásra se sok idő jutott az elmúlt napokban, hetekben, így ezzel sem volt időm foglalkozni. Aztán elolvastam párszor, azon morfondírozva, hogy mit kezdjek vele. Merthogy az ajánlott filmet még nem láttam, levelek publikálásával pedig nem volt még dolgom. Most azonban úgy döntöttem, hogy megosztom Veletek, még ha nem is tudom, miről szól a film. Hiszen van itt valaki, aki lelkes, aki a maga módján tenni akar, és pont én nem lehetek az, aki ez elé akadályt gördít, mert hiszek benne, hogy ezek is fontos dolgok, és ezek is elindíthatnak valamit. Tehát a levél, és ha majd láttam a filmet, talán arról is írok, vagy írtok:

„Üdvözletem. A nevem Jakab Attila. Azért írok önnek hogy végre én is tegyek valamit a  világért. Megkérném és hálás lennék önnek hogyha segítene abban hogy ezt a levelet minél többen eltudják olvasni. Köszönöm mindazoknak akik elolvassák,és talán meg is nézik ezt a filmet, aminek a címe Zeitgeist  Addendum az interneten és Torrentekben is megtalálható magyar szinkronnal és aminek én az életemet köszönhetem mert új reményt adott. A lényeg az hogy a válság segíthet hogy elindítson valami nagyot amire már régen képesek vagyunk. Hatalmas tudás van a kezünkben de a hétköznapi ember kicsi ahhoz hogy tehessen de talán ha össze fogunk. Újra lehet életünk. Mindig kerestem arra a magyarázatot hogy miért akar mindenki öngyilkos lenni hiszen azok leszünk, ha nem teszünk valamit. Nem akarunk, de mégis el jutunk oda egyszer, ha összeomlik a természet öngyógyító folyamata és minden eltűnik amiért érdemes élnünk. Mi túl kicsik vagyunk ahhoz, hogy istent játszunk, amikor ez megtörténik. Ott tartunk az életünkben amikor elmondhatjuk azt a tudomány szemszögéből hogy képesek vagyunk alkotni valami nagyot. Hogy meg óvjuk a magunk és gyerekeink jövőjét. Akiknek gyerekei születnek azoknak még nagyobb kötelezettségük hogy óvják az életet. És nem csak arra kel gondolniuk hogy gyerekeikkel szeretnének élni, hanem ennél fontosabb hogy először mit adunk a gyerekeknek a világból és ezután az hogy mi gyerekeket szeretnénk. Kérek mindenkit hogy nézze meg ezt a filmet. Aki megnézte át tudja majd jobban gondolni hogy ezt az életet így is lehetne élni sőt így kellene élnünk !!! KÖSZÖNÖM mindenkinek. Mindenki képes valamire!”

A filmet eléred a Zeitgeist weboldalán is.

A szerzőről

szomkat

1 Comment

  • Victor Frankel, aki a náci koncentrációs táborok egyik túlélője volt, ezt mondta: „Amikor már nem vagyunk képesek változtatni egy helyzeten, kihívás előtt állunk, hogy mi magunk megváltozzunk.“

    De hogyan tegyük ezt? Sajnos erről nagyon kevés szó esett a filmben. Ha keresed a választ, hogyan alakíthatod a személyes valóságod, akkor itt egy elődás erről:
    Az élet kihívásai – Life Challenges

    „A Föld és a világegyetem gyermekei vagyunk. Ha megnyitjuk elménket, képesek vagyunk felfogni, hogy a Földhöz és a kozmoszhoz tartozunk; érzékenyen rezonálunk a bolygók mozgására, az élet ritmusaira, felnőtt embertársaink tudatára. Nem vagyunk testünk börtönébe zárva, tapasztalataink nem korlátozódnak öt érzékszervünkre.

    Egymás részei vagyunk: mélyebb és finomabb szinteken vagyunk kapcsolatban a részecskékkel, atomokkal, embertársainkkal és minden élőlénnyel, valamint a bolygónkkal és az egész világegyetemmel, mint hétköznapi mentalitásunk alapján képzelnénk. Ha részesei akarunk lenni annak a hatalmas árhullámnak, amely kiemeli a válságból az emberiséget és egy pozitív jövő felé sodorja, akkor meg kell változtatni magunkat. Ez sok mindent megváltoztat. Nem kell majd megmondani nekünk, hogyan gondolkozzunk, mit tegyünk. Magunk is rájövünk. Érettebbé és jobbá válunk, megbízhatóbb és kreatívabb részévé világunknak.

    <a href=”http://www.budapestklub.hu/index.php?pid=160″László Ervin

Leave a Comment