Nem kategorizált

Új sorozat a Fejlövésen: Inspiráció

inspiracio
Ezennel egy új sorozatot indítok a Fejlövésen, Inspiráció címmel. Azt hiszem, ez sokunkra ráfér.

Az ötlet úgy jutott eszembe, hogy többször, amikor elkettyenve, a tehetetlenségtől feszülten értem haza, és a GoogleReader-t szkenneltem, egyszer csak találtam egy hírt a nagyvilágból, amitől visszatért a motivációm, amitől úgy éreztem, hogy mégsincs minden veszve. Aztán persze arra már csak nagyon ritkán volt időm (ez a nullához konvergál), hogy az egész cikket lefordítsam, és postoljam. Így a cikk csak állt – és áll még azóta is – az olvasóban megjelölve, hogy ezzel bizony még kezdenem kellene valamit. A megoldás, vagy félmegoldás tehát a következő lesz…

Az inspiráció sorozat postjaiban nem lesznek hosszú szövegek, hanem inkább a vizuális megjelenések (videók, képek) és a forrás  fognak dominálni. A képek sokszor sokat elárulnak, és ha a részletek is érdekelnek, akkor azt az eredeti hírben el tudod olvasni.

Egyetlen kérésem van csupán, hogy ha ezek célba találtak, valamire inspiráltak Titeket, akkor azt ne hagyjátok comment nélkül. Ezzel engem is inspiráltok a további inspirációs publikációkra :)
Sőt, ha esetleg Ti találtok valamit, ami a témába vág, újdonság és inspiratív, akkor küldjétek bátran. Ha nekem is bejön, kiteszem :)

A szerzőről

szomkat

Leave a Comment