Ajánló

holnapután és az Állampolgári Tanács a klímavédelemért

együttműködésA mai ‘holnapután’ műsorához kapcsolódóan az a lehetőség merült fel, hogy a két napos Állampolgári Tanács a klímavédelem érdekében jelentkezési határidejét hétfőig kitolják.

Amennyiben érdekel, akkor még jelentkezhetsz.  Sőt! Ha ez a fórum érdekes lesz, és kiválasztanak, akkor lehet, hogy Téged hívunk meg a műsorba, hogy elmondd, mit tanultál, és mi lett a tanácskozásotok eredménye, milyen következtetésekre jutottatok.
A jelenkezési lapot letöltheted itt. Ha bekerülsz, tehát kérlek, hogy feltétlenül írd meg a tapasztalataidat.

Alapinformációk:

A Cromo Alapítvány, az Energia Klub, és a Védegylet két napos Állampolgári Tanácsot szervez, ahol másokkal együtt megvitathatod, mit tehet a hétköznapi ember, hogyan vehet részt a klíma védelmében, mit tehet a saját környezetében egy élhetőbb világért, és hogyan sarkallhatja a hatóságokat, politikusokat felelős döntések meghozatalára.

  • Helyszín: Budapest
  • Időpont: 2007. június 15-16. (péntek – szombat)

Az Állampolgári Tanácsot a Védegylet által szervezett Globfeszt 2. keretében kerül megrendezésre. Első napja zártkörű, csak a Tanács tagjai vesznek részt, a második nap vitája viszont a Globfeszt közönsége előtt, annak bevonásával zajlik majd.

A résztvevők számára a szállást, étkezést és utazási költségtérítést a szervezők biztosítják.

További információ: Cromo Alapítvány honlapján

A szerzőről

szomkat

Leave a Comment