Nem kategorizált

Az utolsó óra hétvégétől az amerikai mozikban

The 11th Hour Most hétvégén kezdik meg Az Utolsó óra, Leonardo DiCaprio filmjének vetítését az Egyesült Államok filmszínházaiban.

Leonardo DiCaprio „Az utolsó óra” (The 11th Hour) című dokuemtumfilmje az emberi tevékenység okozta környezeti krízist és bolygóra gyakorolt hatását foglalja össze. A „The 11th Hour” ezen tevékenységek felhalmozódó hatását a bolygó életrendszerén keresztül mutatja be, és akciókra hív az emberi tevékenységek átformálásában. A világ több mint 50 legprominensebb gondolkodójának és aktivistájának segítségével, köztük a reformer Mikhail Gorbachev, a fizikus Stephen Hawking, és a Nobel díjas Wangari Maathai, a film dokumentálja a súlyos problémákat, amelyekkel a bolygó teljes életrendszere szembesül.

A legerőlteljesebb eleme „Az utolsó órá”-nak nem maga a bolygó krízisének portréja, hanem a remény és a megoldások, amelyeket a film kínál. Tudósok és környezetvédők egy képet festenek egy radikálisan új és izgalmas jövőről, amelyben az emberiség nem azt kutatja, hogy hogyan uralkodhat a földi élet rendszerei felett, hanem ahol példát vesz róluk és együtt él azokkal. A film egy olyan jövőre hív, amely fenntartható és egészségesebb.

%%VideoBlogger:youtube:7IBG2V98IBY%%

(forrás: 11thhouraction)

A szerzőről

szomkat

Szólj hozzá

Leave a Comment