Nem kategorizált

Új skinnel a fejlövés!

fenntartható fejlövés Hosszú, hosszú keresgélés után leltem rá erre a skinre (dizájnra). Cél volt, hogy egy kicsit elmozduljunk a web 2.0 felé amellett, hogy szemnek tetsző, a témához illő, inkább magyar és még felhasználóbarát is legyen. Cr@sh igen sokat babrált vele, mert ugye én ehhez egyáltalán nem értek. Mindenféle furcsa képernyőn fura sorok között turkált mire az oszlopok szélessége olyan lett, amilyenre kb. akartuk, és az egyes menüpontok, stb. is felkerültek, módosultak. Ezúton is köszönöm! :)
Még lesz vele dolog, mint minden fejlesztéssel, hiszen „a puding próbája az evés”. És a fejléc képe sem az egyelőre, amit szerettem volna, de türelem és idő kérdése…
És most Te jössz, kedves olvasó! Commenteld, hogy mi tetszik, mi nem. Ha át tudjuk varázsolni, megtesszük.

A szerzőről

szomkat

Szólj hozzá

  • Igen, ha jól számolom, akkor cirka 3-4 órát játszadoztunk vele, de úgy gondolom, hogy megérte.
    Igaz, a jelenlegi állapotnak vajmi kevés köze van már az eredeti skinhez, de ez nem is baj. Nekem tetszik, remélem a többi Látogató is örömmel fogadja az új megjelenésedet. :)

  • Már a fejléc is az, amit szerettem volna! Szerintem nagyon cool lett! Az pedig csak jót tett neki, hogy időközben elveszítette az eredeti skin vizuális és nyelvi megjelenését. ;)
    „A jó munkához idő kell”, de így reggel 5:30 körül szerintem már elégedetten hagyhatjuk el a porondot. Még egyszer köszönöm!
    Szóval Kedves Látogatók, Ti jöttök… ;)

  • Szerintem szép! Szerintem olvashatóbb is (betűtípus?) mint volt. A fejléc pedig megérte az időt!

  • Kelta: köszi! A betűtípust nem tudom, hogy változott-e (már nem emlékszem mi volt), de szélesebb a cikkek oszlopa, az biztos. Ettől lehet, hogy átláthatóbb. Az is lehet, hogy szemüveg kérdése ;) A fejlécet nagyon akartam. Jó, hogy nem csak nekem tetszik :D

  • Nekem tetszik, nagyon jó ez a zöld, és jól olvasható a szöveg. A megszemélyesített pécé pedig nagyon ismerős ;)

  • Már elfelejtettem milyen volt a régi, de amikor ezt megnyitottam, azt hittem még fejlesztés alatt áll…
    A hófehér háttér bennem hiányérzetet kelt. A főoldalon ragad a szöveg a képekre és az oldalvonalra, a piktogramok pedig teljesen semmitmondóak. Szóval, mint fönt írtam nem emlékszem milyen volt az előző, de ez nem lett jobb annál. A vigyorgó, szemöldökhúzgáló kis figurákat pedig betiltanám!(Mellékesen a tévéfejű rajzocska roppant bárgyú, az a típus amitől elszégyelli magát az ember, pedig nem is ő rajzolta.)

    P. (A gonosz) Gekko

    Egyébként meg olvasom tovább. Hajrá!

  • Szép az oldal és jó a terv, teljesen elégedett vagyok.
    DE!
    Fő oldalon mindenképpen állítsátok be a távolságokat, mert az nagyon sokat dobna rajta. A belső oldalak sokkal jobbak, hogy a tagolás egyértelműen meg van.

  • Látom a formátum ami leginkább megmozgatja az embereket. Rekorddöntés hozzászólásban? Én igazán RSS-ben olvastam eddig most néztem meg, mire jó. Ha javítanom kellene, akkor annyit tennék, hogy az egyébként remekül működő keresés eredményeinél ugyan úgy jelenjenek meg a kategóriák is, mint a főoldalon, mert így bár több cikk kijön egy-egy kereső szóra, de melyik cimkébe soroltad be, az nem. Mondjuk egyes cikkeknél (amikor csak azt nézem kommentekkel) szintén nem látszik a kategória. A Digg/Technorati meghozta az eredményt? Egekben a látogatottság?
    Mondjuk azért maradok RSS.

  • Elnézést, kicsit megcsúsztam ma az idővel, de itt jönnek a válaszok…
    LT: ez most nekem ‘nem kerek’. Beszéljük meg, ha találkozunk. Milyen távolságok?
    Vargate: igen, a hozzászólás tekintetében mindenképpen rekordot döntöttünk :) A címkézést Cr@sh megcsinálta. Most, hogy rákérdeztél, megnéztem a statisztikát, kb 10%-os növekedés, de ez még nem feltétlenül a digg/technorati. Ehhez még kevés idő telt el, hogy kiderüljön, szerintem :)
    Cr@sh: köszönöm szépen a hozzászólások megjelentetését és a kategorizálást!

  • Hát helló! :)
    Még nem használom. Nem volt időm megmérni a különböző kijelzőkkel. De most legalább emlékeztettél rá. Még augusztusban ígértem a blackle kapcsán.

Leave a Comment