Ajánló Ember

Hétköznapok a Jövő/Menő-től a Fenntarthatósági Napig

Dübörögnek a programok, és egyre kevesebb az idő a Fejlövésre, de igyekszem.

A Jövő/Menő-ben folyamatosan ontjuk magunkból az önkéntes programokat, akciókat és híreket. Itt mindenki részese lehet – anélkül, hogy  várná a csodát – egy kis jövőépítésnek, közösségépítésnek, tapasztalásnak, stb.

A Fenntarthatósági Nap szervezésével is nekilendültünk. Akár ott voltál, akár nem, részt vehetsz a véleményfelmérésben, és megoszthatod velünk tapasztalataidat, ötleteidet, kívánságaidat. Egyelőre a helyet keressük, az időpontot egyeztetjük, aztán jön a tartalom is – ezekbe pedig most van itt az ideje, hogy beleszólj! :)

A re:poharak-ból és koncertbelépőkből összegyűlt összegből pedig elültettük a fákat is. Egyet egy belvárosi suli kapott falfestéssel, homokozó rendezéssel, amiből az építkezők figyelmébe ezúton is ajánljuk a sok-sok zsák homokot. A másik fa pedig a szakmai rendezvény helyszínén díszeleg. Élményeinket írásban, képekben és videón is megosztottuk – ez utóbbit itt és most még egyszer..

Egy szó mint száz, a Fejlövés aktív, csak most a való világban inkább, mint a virtuális térben. Egyik persze nem zárja ki a másikat és mindkettő marad interaktív – és erre buzdítalak most Benneteket is. Jöjjetek-menjetek, gyertek önkéntesnek, ötleteljetek a következő Fenntarthatósági Naphoz, és lájkoljátok a híreinket :)

A szerzőről

szomkat

Leave a Comment