Ajánló

FN7 – Tőled függ!

Szerző szomkat

A nyárnak vége. Nem is volt igazi. A szabinak is lőttek. Fogalmam sincs, mikor fogok újra búvárkodni. Dühönghetnék ezeken, hiszen folyamatosan esik az eső, torlódnak a feladatok, és még az FN7 is közeledik, ami egyre több tennivalót tartogat.
Nemrég megkérdezték tőlem egy nyári egyetem hallgatói, hogy melyik a leginspirálóbb feladatom a fenntarthatóságban – van pár, ugye – a válasz nem váratott sokáig magára: a fenntarthatósági nap. Persze, diákok lévén, nem hagyták ennyiben. Jött a miért. Mert buli. A legkomolyabb buli. Mert fiataloknak szól. Mert a közönség legalább fele visszatérő. Mert értelmes és értékes emberekről szól, akikkel jó készülni, akiktől jó tanulni. Mert fesztivált szervezni izgalmas. Mert ez egy új stílus. Mert hiszek benne. Mert ott mosolyognak az emberek. Egy csomó energia.

A ráadás pedig, hogy valahogy minden évben kiderül, milyen sok barátom van. Ők segítenek, jönnek, szerveznek, és van, aki a legnehezebb pillanatban megölel.

Szeptember 27-én déltől a Millenáris Parkban és a Teátrumban újra Fenntarthatósági Nap. Már a hetedik alkalommal. Fenntarthatóságról fesztivál hangulatban. Gyertek! Jó lesz! :)

A szerzőről

szomkat

Leave a Comment