Ajánló

FN12…

Szerző szomkat

…van, ami nem változik. avagy mégis.

Eszméletlen, hogy hogy múlik az idő. 12 éve még csak egy halvány próbálkozás volt. Idén már „na, nehogy már tízezernél kevesebb látogató legyen!” életérzés. A stream már az első rendezvényen is megvolt. De most már legyen saját TV csatorna! Mindent és még annál is többet.

Egy pillanatra megijedtem, amikor belegondoltam a fentiekbe, de aztán megnyugodtam, hiszen a cél, a fejlődés, a hitelesség, a megújulás, a szakmaiság mind ott vannak továbbra is, és így igenis számít az elérés.

A 12 év alatt rengetegen voltak, akik hozzátettek vagy próbáltak hozzátenni. Lettek életre szóló barátságok, és egy core stáb, akikkel élmény együtt dolgozni. És persze, ez így túl idilli lenne, néhány idegsejt is elpusztult a szervezések során. És bár a figyelem nagyobb a témában, azért lássuk be, hogy a problémák is. Piszkos 12. Egy tucat azokból, amik a jövőnket így vagy úgy meghatározzák. Amik már most is vannak. Amiket fel kellene számolni, meg kellene oldani ahelyett, hogy a szőnyeg alá söpörjük. Fesztiválkonferencia lesz most is, és nem akarunk rossz hangulatot, de ezeket megmutatjuk, és ahol tudunk, megoldásokat is teszünk hozzá, amit hazavihettek.

És ha már 12. FN, akkor íme a témák a 12 évesek nyelvén…

Szeptember 14-én szombaton tehát FN12. Gyere el, nézd meg, kapcsolódj be, és élvezd. Az összes infót megtalálod a weboldalon és a facebook oldalon, úgyhogy azokat már nem ismétlem ;)

https://fenntarthatonap.hu

http://https://www.facebook.com/fenntarthatonap/

A szerzőről

szomkat

Leave a Comment