Ember

Patrónus Ház jótékonysági online aukció

Szerző admin

A Patrónus Ház gödöllői otthona 2019 augusztusa óta 12 autizmus spektrum zavarral és középsúlyos értelmi fogyatékkal élő lakója számára nyújt magas minőségű otthont, és a számukra szükséges szolgáltatásokat és fejlesztő foglalkozásokat. Kiemelt figyelmet fordítanak a Ház lakói, és a környéken élők társadalmi integrációjára, képzésére.

A magánszemélyek és cégek támogatásaiból fenntartott Patrónus Ház a legújabb eseményük keretében egy online aukciót szervez az Autistic Art online aukciós felületén május 10 és 12 között, ahol a lakók által hosszú hónapokon át készített 15 alkotást bocsátják árverésre.

Az aukción magánszemélyek és cégek egyaránt részt vehetnek, az aukciós katalógust az alábbi linken keresztül lehet elérni: http://autisticart.hu/aukcios-katalogus/Patronus_Online_aukcio_2021.pdf

A lakók alkotásainak megvásárlásával az Patrónus Ház kreatív foglalkozásait és a megváltozott munkaképességű felnőttek foglalkoztatására létrehozandó foglalkoztató központot támogatják.

Az Autistic Art Alapítvány alapvetően autista lakóotthonok támogatásával foglalkozik, de az anyagi támogatások mellett terápiás céllal művészeti foglalkozásokat szerveznek az otthonokban élőknek. A foglalkozásokon készült műveket pedig szintén árverésre szokták bocsátani, amivel az otthonok több támogatáshoz juthatnak.



A szerzőről

admin

Leave a Comment