Ajánló Megélés

Jelentkezz gyakornoknak!

Szerző Vida Melinda

Fenntarthatósági stratégiák, felelős vállalatirányítás, képzés, ÜHG leltár, vállalati klímastratégia, fenntartható termékek, felelős befektetői értékelések, fenntarthatósági jelentések… rengeteg szakmailag nívós projekt.

Ennek lehetsz részese, ha csatlakozol csapatunkhoz!

Mit ajánlunk?

Rugalmas időbeosztás és home office: A tanulás a legfontosabb, ezért gyakornokaink számára rugalmas időbeosztást biztosítunk, hogy tanulmányaikkal jól össze tudják egyeztetni a feladataikat távmunkában.

Valódi munka és valódi szakmai tapasztalat: Nálunk a gyakornok kolléga közreműködése egy-egy projekt esetében valóban számít. Gyakornokaink felelősségteljes munkát végeznek és mindig számíthatnak a kollégáink segítségére.

Széleskörű ismeretek: Fenntarthatósági tanácsadó vállalatként a telekommunikációs szektortól az építőiparig sok különböző partnerrel dolgozunk, ezáltal a fenntarthatóságban rejlő lehetőségeket eltérő iparágak szintjén tudjuk feltárni. Az egyes iparágak mélységeinek megismerése során mi is folyamatosan fejlesztjük ismereteinket.

Kit keresünk?

Olyan, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező fiatalt keresünk, aki elkötelezett a fenntarthatóság és a klímavédelem mellett és jövőjét is ezen a területen képzeli el.

  • Gyakornokként lásd meg az excel táblákban, képletekben és matematikai műveletekben rejlő szépséget.
  • A stratégiák előkészítésekor elengedhetetlen különböző iparági trendkutatás nyitott és strukturált gondolkodást kíván.
  • Fontos segítség nekünk, ha az egyre sűrűbben megjelenő EU-s és hazai szabályozásokat folyamatosan monitorozni és értelmezni tudod.
  • Ha a fogalmazásban is jó vagy, akkor lehetőséget biztosítunk különböző szakmai cikkek megírására úgy online, mint a nyomtatott sajtóban.

A pontosság és a monotonitás tűrés előfeltétel, a határidő szent, a táblázatkezelő és a Google magabiztos kezelése előny.

Az angol nyelv legalább középfokú ismerete elengedhetetlen.

Ha tehát a tanulmányaid során elsősorban a fenntarthatóságra, ezen belül a klímavédelemre helyeznéd a hangsúlyt, akkor nálunk ehhez gyakorlati tapasztalatot és tudást szerezhetsz, amit akár a diplomamunkádba is beépíthetsz. De ez elsősorban Rajtad, a hozzáállásodon és az önálló tanulási képességeden áll.

Foglalkoztatás: adott iskolaszövetkezeten keresztül.

Jelentkezésedet a mail@planetfanatics.hu címre várjuk július 7-ig, amiben kérünk egy önéletrajzot és egy motivációs levelet is angolul, és azt is jelöld, hogy mikortól vállalnád a gyakornoki pozíciót.


A szerzőről

Vida Melinda

Leave a Comment