Ajánló

Jön a fenntarthatósági fun facts

Szerző szomkat

avagy a PlanetFanatics napi online egypercesei

Egyre több dolgunk van, egyre kevesebb időnk, és közben egyre több az információ, amiről tudni kellene, de legalábbis illene. Mert egyre fontosabb, hogy tegyünk. Tenni pedig akkor teszünk leginkább, ha a miérteket értjük. De közben ugye, megérteni (elolvasni, feldolgozni, megtanulni…) egyre kevesebb időnk van. És bezárul a kör. 22-es csapdája.

Ezen próbálunk mostantól egy új formációval segíteni a különböző közösségi oldalainkon nap mint nap. Egyfajta napindító fenntarthatósági fun fact-eket gyártunk. Tehát minden nap posztolni fogunk egy képet, rajta egy rövid információval, a poszt szövegében pedig picit kifejtve, ha esetleg részletesebben is érdekel a téma, de az is maximum 1 perces olvasnivalóban összegezve. A fő információt a kép adja majd. A témát tekintve a „fun” lehet, hogy nem mindig állja majd meg a helyét, és nem lesz mindegyik szórakoztató, de megpróbálunk folyamatosan különböző, szerintünk fontos vagy érdekes információt közölni fenntarthatóság témában.

Lesznek tehát környezeti, társadalmi, esetenként gazdasági fun fact-ek, lesz, amit jó, ha tudsz, lesz jó példa, vagy éppen egy jeles nap. Mindezek reggelenként, hogy ezzel a kis plusszal indíthasd a napod, kapj egy kis motivációt vagy löketet a következő lépéshez.

Itt, a blogon erről nem lesz több szó, de holnaptól naponta megtalálod a Facebook és a LinkedIn oldalunkon. Kövess be! Ami tetszik, arról jelezz vissza, amit másoknak is hasznosnak találsz, azt oszd meg. Ha bármi pluszt vagy visszajelzést hozzátennél, commentezz. 

Legyen ez a közös kísérletünk arra, hogy így hatékonyabb-e a tudatosságnövelés, a tudatosítás, amiről annyit papolunk.

Let’s have fun(facts)!

A szerzőről

szomkat

Leave a Comment