Nem kategorizált

Első bejegyzés

Berepülés a blog világába – akár a sasrája a nagy kékségbe

Sasrája (Vörös-tenger)
Még kicsit furán érzem magam ezzel a dologgal, de azt gondoltam, hogy elérkezett az ideje… párom blogja tetszett meg annyira, hogy újra nekifogtam – mostmár igazán. Azelőtt is nekiestem két oldal elkészítésének, de végül megijedtem. Most bátor leszek. De igazán! Mielőtt belefogok néhány kulcskérdés:

  • Miért a cím?
  • A fenntartható fejlődéssel foglalkozom. Az én fejlövésem már kiskoromban kezdődött, és jó lenne, ha másokat is eltalálna. Ugyanezt a címet javasoltam egy a jövőben talán elinduló rádióműsorra is, de negatív kicsengést éreztek benne… hiába magyaráztam, hogy ez nem olyan fejlövés – nem hatott. Mindegy a műsor – ha beindul – más címen fog futni (amit majd itt is publikálok :)), viszont itt megőrzöm ezt a jópofa címet. Ugye, jópofa?
  • A téma…
  • Hát, talán a fentiek után nem nehéz kitalálni, hogy a fenntartható fejlődésről, globális problémákról, újdonságokról és hírekről lesz szó. Elsősorban külső hírekből gondoltam táplálni a naplót, természetesen némi kommenttel. És természetesen, ha a munkám során találkozom valami érdekességgel, akkor azt is felteszem (ez elsősorban az info-kommunikáció lehetőségeiről szól majd). Ezen felül privát jegyzetekkel kiegészítve mutatok majd pár képet helyekről, halakról, merülésekről, stb.

Akkor hát start! Holnap már a téma szerint…

A szerzőről

szomkat

Szólj hozzá

Leave a Comment