Nem kategorizált

National Geographic Talk Abroad™ utazó telefon

National Geographic Talk AbroadÚgy tűnik a National Geographic is megkezdte a több lábon állást. Vagy jól csengő márkanevét adta a dolgohoz. Portfolióján újonnan jelenik meg ugyanis a mobilszolgáltatás.

A National Geographic Talk Abroad Travel Phone egy kifejezetten azoknak szánt mobiltelefon, akik sokat utaznak külföldön, és jelentősen csökkenteni szeretnék a mobilozásra fordított kiadásaikat.

A márciusban debütáló telefon ára 199 $ (kb. 38 ezer Ft), ami magán a készüléken kívül még 30 percnyi ingyenes beszélgetést is magában tartalmaz. A telefon ezenkívül 49 dolláros (9.000Ft) heti díj ellenében bérelhető is.

A pre-paid konstrukcióban beszerezhető, tehát havidíj-mentes National Geographic Talk Abroad Travel Phone lényege, hogy segítségével az előfizetők a világ 65 országában teljesen ingyen fogadhatnak bejövő hívásokat. Ezzel szemben némi negatívum, hogy a kimenő hívásokért már fizetni kell. Ilyenkor a percdíj 0,90 USD, vagyis mintegy 170 forint.

A brit telefonszámmal rendelkező csomagban megtalálható többek közt maga a négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) mobiltelefon, egy univerzális hálózati töltő, valamint néhány adapter a töltőhöz.

Kalkukátor és megrendelő elérhető a CellularAbroad weboldalán, ahol Magyarország is szerepel a desztinációk között. Magyarországra utazás esetén bérelhető telefonok (első héten 29$) a Motorola T280, HaierD6000 és az Ericsson R520. A Deluxe kategóriában bérelhető készülékek (első héten 49$) a Motorola V66 és V180. Valószínűleg ezekből a készülékekből nem is lehetne már más módon profitálni. Arra azonban tökéletes, hogy egy minimális árért cserébe, ha valaki ide utazik, akkor ingyen fogadhassa a hívásokat.

A szerzőről

szomkat

Leave a Comment