Ajánló

Zöld iroda kiállítás és képzés (2007.04.27.)

zöld iroda logoZöld Iroda Napot szervez a KÖVET-INEM Hungária. Ötletek, tanácsok, gyakorlati példák Zöld Iroda kialakítására és működtetésére

Napjaink több mint egyharmadát zárt irodában ülve töltjük, így joggal merül fel az igény egy egészségesebb, emberbarátabb munkahely kialakítására. Ha az átalakítás még környezeti és gazdasági hasznokkal is párosul, talán a főnökünk is hamarabb meggyőzhető arról, hogy itt az ideje irodánkat – a mai elvárásoknak megfelelően – környezet- és emberbarátabbá tenni.

A KÖVET-INEM Hungária immár 10. éve futó Zöld Iroda programjának újabb állomásaként, 2007. április 27-én megrendezésre kerül a Zöld Iroda Nap. Magyarországon először a hazai környezetbarát irodai eszközök és berendezések gyártóinak és forgalmazóinak seregszemléjével várjuk az érdeklődőket.
KIÁLLÍTÁS

Mit? Honnan? Mennyiért?

A rendezvény 9h-17h óra között minden érdeklődő előtt nyitva áll.

A kiállítás egy olyan platformot igyekszik biztosítani, ahol az egyes kiállítók megismertethetik az érdeklődőkkel a gyakran kevésbé ismert környezetbarát irodai eszközöket és berendezéseket, illetve azok előnyös tulajdonságait. Cél, hogy megkönnyítse a környezetbarát irodai beszerzést.

A kiállítók listája megtalálható a KÖVET internetes oldalán.

KÉPZÉS

A kiállítás kísérő rendezvényeként tartandó képzésen előadásokkal és esettanulmányokkal várják az érdeklődőket. Fókuszban a környezetbarát iroda kialakításának gyakorlati lépései.

Az oktatás egy műhelybeszélgetéssel zárul, melynek fő kérdése: „Hogyan egyeztessük össze az üzemeltetők érdekeit a Zöld Iroda programmal?”

A képzés részletes programja a KÖVET weboldalán is megtalálható.

ZÖLD IRODA VERSENY és ZÖLD IRODA MINŐSÍTÉS

A Követ 2007-ben ismét szeretné megrendezni a Zöld Iroda versenyt, továbbá új projektként Zöld Iroda minősítő programot is indít. Mindezekről bővebb információt először a Zöld Iroda Napon hallhat a sajtótájékoztató keretében.

Helyszín

Magyar Telekom székház

Budapest I. ker., Krisztina körút 55.

Időpont

2007. április 27 (péntek), 9:00 – 17:00

Célcsoport

Azon vállalatok, intézmények beszerzői, oktatási intézmények képviselői, akik szeretnének egy környezet- és emberbarátabb munkahelyet kialakítani, de nem tudják, hogyan lássanak hozzá, vagy hol szerezhetnének be olyan irodai berendezéseket és eszközöket, melyek garantáltan környezet- és emberbarát tulajdonságokkal rendelkeznek.

Mindazon kiállítók, akik irodatechnika piacon foglalkoznak környezetbarát termékekkel (gyártók, szolgáltatók, forgalmazók, képviseletek, nagykereskedők).

Jelentkezés, információ

Részvételi díjak:

  • Belépés a kiállításra
    • KÖVET tagoknak: ingyenes
    • nem KÖVET tagoknak: 500 Ft (ÁFA-val)
  • A képzés részvételi díja
    • KÖVET tagoknak: 10.000 Ft+ÁFA
    • nem KÖVET tagoknak: 15.000 Ft+ÁFA

A képzés részvételi díja magában foglalja a kávészünetet, a büféebédet, egy Zöld iroda kézikönyvet, az Ökotérképezés című kiadványt, valamint a kiállításon való részvételt.

A képzésre jelentkezni lehet faxon, vagy levélben április 20-ig a mellékelt jelentkezési lapon.

A jelentkezési lap letölthető a www.kovet.hu oldalról.

Amennyiben a rendezvényen kiállítóként szeretne részt venni, keresse a KÖVET munkatársát az alábbi elérhetőségen:

Vályi Zsuzsa
Programasszisztens
Tel: 1/473-2290

A rendezvény támogatói

  • www.kartondesign.com
  • Magyar Telekom Nyrt
  • Crew Nyomdaipari Kft.
  • TERBE DESIGN Kft.

A szerzőről

szomkat

Leave a Comment