Megélés

„Sokrétűségének köszönhetően mindenki mindenhol képes tenni egy fenntarthatóbb jövőért” – búcsúzik tőlünk Ádám

Szerző Vida Melinda

Fél éves gyakornokság után, búcsúzik a csapatunktól Ádám. Örülünk, hogy velünk voltál és egy kicsit Te is „planetfanatikussá” váltál. Sok sikert!

Melyik volt a kedvenc projekted?

Ha nem is konkrét projekt, de a trendkutatásról szóló feladatok voltak a kedvenceim. Az ehhez szükséges analitikus képességek nem tartoztak korábban az erősségeim közé, így itt ezek jelentős fejlődésen mentek keresztül, miközben sokat tanultam más cégek működéséről is, legyen az potenciális ügyfél, vagy éppen konkurens.

Mit tanultál?

Hogy a fenntarthatóság nem csak egy kötelezően megemlítendő téma az éves jelentés sokadik oldalán. Korábban éppen csak sejtettem, mennyire átfogó területről beszélünk, és sokrétűségének köszönhetően mindenki mindenhol képes tenni egy fenntarthatóbb jövőért.

Miben változott az életed?

Első diplomám tavaly decemberi megszerzésével hirtelen nagyon sok új lehetőség nyílt meg előttem, izgatottan és nagy ambíciókkal tekintek előre.

Mit viszel magaddal?

A fantasztikus élményt, amit hasonló értékrendű és gondolkodású, valamint egy jó célért töretlen lelkesedéssel dolgozó munkatársak társasága jelentett.

Hova tovább?

Életem külföldön töltött szakasza egyelőre tovább tart, a folytatás nagyban fog függni az itteni hosszútávú elhelyezkedési lehetőségektől.

[Ádám bemutatkozó interjúja itt olvasható.]

A szerzőről

Vida Melinda

Leave a Comment