Megélés

„Megtanultam holisztikusabban tekinteni a fenntarthatósági témákra.” – búcsúzik tőlünk Gréta

Szerző admin

Egy évi gyakornokság után, egy sikeres mesterdiploma megszerzését követően, búcsúzik a csapatunktól Gréta. Örülünk, hogy velünk voltál és egy kicsit Te is „planetfanatikussá” váltál. Sok sikert kívánunk!

Melyik volt a kedvenc projekted?

A HVG top 100-as ESG listáját zártam leginkább a szívembe, valószínűleg azért, mert a legelejétől kezdve részese voltam a projektnek, és így láttam, hogy egy üres excel táblázat pár hónap alatt hogyan alakul át átfogó és összetett adattáblává, majd szakmai cikké. Ezen túl a GEO magazin cikkeivel is szívesen foglalkoztam, mert mindig jó volt a többiekkel ötletelni és új dolgokat tanulni a különböző fenntarthatósági témákról.

Mit tanultál?

Az itt töltött idő alatt rengeteget tanultam és fejlődtem szakmai és emberi tekintetben egyaránt. A vállalati fenntarthatóságról csak nagyon alap dolgokat tanítanak az egyetemen, de az egy év alatt rengeteg mindent magamba szívtam ESG témában. A csapattól sokat tanultam arról, hogy milyen is amikor valaki szívvel-lélekkel és hivatástudattal végzi a munkáját. Az otthoni munkavégzés nekem új élmény volt, így az mindenképp hatékonyabb időmenedzsmentre tanított, és az önismeretben is segített, mert rávilágított arra, hogy milyen nagy szükségem van arra, hogy emberek között legyek a munkám során.

Miben változott az életed?

Az itt töltött idő alatt megtanultam holisztikusabban tekinteni a fenntarthatósági témákra.

Mit viszel magaddal?

A szemléletet és a lelkesedést!

Hova tovább?

Jó kérdés. Az biztos, hogy planetfanatikus maradok, és a mesterszakos végzettségemhez kötődő munkát szeretnék, vagyis továbbra is környezeti témákkal szeretnék foglalkozni. Hogy milyen formában, az a következő időszakban rajzolódik ki.

[Gréta bemutatkozó interjúja itt olvasható.]

A szerzőről

admin

Leave a Comment